Of je nu een starter bent of een doorgewinterde verhuizer… het aankopen van een woning blijft spannend. Vaak lukt het bezichtigen van een woning nog wel aardig maar wordt het spannender nadat je merkt hoe hectisch de markt is. Of steken twijfels de kop op door de bouwkundige staat. Heel begrijpelijk; een woning kopen doe je niet iedere dag....

De meeste zoekers die een aankopend makelaar in de arm nemen, hebben er vaak al een jaar “zoekstress” op zitten. “We dachten het echt wel zelf te kunnen maar na meerdere keren ons droomhuis te hebben misgelopen, willen we het nu goed aanpakken”.

Een ervaren makelaar met een ruim netwerk kan ervoor zorgen dat jouw bod wel geaccepteerd wordt! Met een aankoopmakelaar vorm je samen een betrouwbare partij en daar doet een verkoper, in deze onzekere tijden, het liefst zaken mee.

Een woning zelf aankopen brengt heel veel risico’s met zich mee. Een verstandige koper neemt een aankoopmakelaar in de arm. Een ervaren en betrouwbare makelaar behoedt je voor een onverstandige aankoop en zorgt ervoor dat risico’s in beeld worden gebracht.

Wat kun je van Duin tot Dam verwachten?: Eerlijk en professioneel advies. Eerlijk? Wij zeggen het eerlijk als de koop onverstandig is (te duur, bouwkundig te onzeker, omgevingsfactoren die twijfels oproepen). Professioneel? Met 17 jaar ervaring in het makelaarsvak en een effectieve manier van onderzoek uitvoeren, zorgen wij dat alle belangrijke zaken ter tafel komen.

Je weet wat je koopt en loopt je droomhuis niet zo snel meer mis!

Recent aangekochte woningen

Bekijk woning

Spaarndamseweg 80h

Haarlem
Bekijk woning

Gladiolenstraat 19

Santpoort-Noord
Bekijk woning

Molenveltlaan 16

Santpoort-Noord
Bekijk woning

Raafstraat 8

Haarlem
Bekijk woning

Kweektuinstraat 32

Haarlem
Bekijk woning
Tijdelijke plaatshouder voor Generaal Bothastraat 126

Generaal Bothastraat 126

Haarlem

Hulp of advies nodig?

Bij Duin tot Dam Makelaardij denken wij graag met je mee.