Rinske V.


Mette is een zeer professionele en deskundige makelaar met hart voor  de klant. Ze zet net even de stap extra. En doet dit ook oprecht met plezier. Ze ziet en begrijpt de wensen goed. Ze onderzoekt en is zeer zorgvuldig. Scherp op een hele prettige, ontspannen  manier. Zo adviseerde ze mij een pand niet te kopen. Wat niet  in haar voordeel was , maar wel in mijn belang. Absoluut aan te raden.

De heer Nijon


Prettige en deskundige makelaar. Is heel behulpzaam geweest en ons voorzien van goede adviezen. We bevelen haar zeker aan.

Laura Archidona


In deze overspannen huizenmarkt is een makelaar met aandacht, geduld en integriteit zeldzaam, maar nog te vinden bij Duin tot Dam makelaardij. Mette heeft zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze oude woning gedaan. Persoonlijke aandacht, een leuke persoonlijkheid, expertise en stevig op de juiste momenten. Ik beveel haar dan ook van harte aan!

De heer Rijnders


Mette heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze woning! Ze was altijd goed bereikbaar, nam alle documentatie voor ons door, zocht additionele (notariële) informatie op én hielp ons bij onze vragen. Super! Hierdoor hebben we met een gerust gevoel de woning gekocht. We zijn blij dat wij met haar in aanraking zijn gekomen en bevelen Duin tot Dam Makelaardij dan ook van harte aan!

Mevrouw Machielse


Een deskundige makelaar met een persoonlijke aanpak, die ons goed heeft begeleid bij zowel aankoop als verkoop. We hebben heel veel gehad aan haar bouwkundige kennis, kennis van de woningmarkt en onderhandelingsvaardigheden. Ze is actief betrokken geweest bij de zoektocht naar ons droomhuis en heeft die dan uiteindelijk ook voor ons gevonden! Zeer goed bereikbaar, flexibel en bereid om de extra mile te gaan in bepaalde situaties.

Mevrouw Wubs


Mette, van Duin tot Dam makelaardij, werkt snel, efficiënt en met persoonlijke begeleiding. Na ons kennismakingsgesprek zijn wij samen opzoek gegaan naar een huis dat bij mijn profiel paste. Ze zijn actief betrokken, gaan mee bij de bezichtiging(en) en stellen goede, kritische vragen, die je aan het denken zetten. Er wordt meegedacht voor een realistisch bod en de mogelijkheden voorwaarde worden besproken. Door de expertise en goede bereikbaarheid van Duin tot Dam makelaardij konden we op elk moment in overleg ook nadat het bod was geaccepteerd. Het was een fijne samenwerking. Ik zou Mette (Duin tot Dam makelaardij) ook zeker aanbevelen.

De heer Back


Mette is prettig in de communicatie, professioneel en geduldig. Veel oog voor detail en kennis van Haarlemse huizenmarkt. Binnen één maand een huis gevonden in een overspannen huizenmarkt, dat zegt genoeg.

De heer Van Zijtveld


Ik ben erg goed geholpen door Mette. Ik zocht naar de beste makelaar met een goede prijs die in deze markt het verschil kan maken. Dit heeft ze aangetoond en heeft geresulteerd in de vrij snelle aankoop van mijn huis. Altijd goed bereikbaar en stond open voor mijn ideeën. Prettig sparren over strategie.

Trix Koning


Mette heeft mij super goed geholpen. Bij het eerste gesprek heeft ze me verteld wat ik kon verwachten in deze gekke huizenmarkt. Met alle vragen kan ik bij haar terecht! Ze neemt de tijd om alles uit te leggen en vervolg stappen te bespreken. Hopelijk duurt het nog heel lang voordat ik weer een huis ga kopen, maar als het zover is ga ik zeker weer naar Duin tot Dam makelaardij!

De heer F.A. Meiland


Wij zijn erg blij geweest met de hulp van Mette. Zij heeft ons deskundig geholpen met bezichtigingen en het biedingsproces. Ze heeft goede kennis van de huizen in Haarlem. Ze communiceert snel en prettig via telefoon en whatsapp. Wij hebben het huis mede dankzij Mette kunnen kopen, en daar zijn we super blij mee.

Jan en Rita Buyvoets


Mette heeft ons 2 jaar geleden geholpen met de verkoop van ons grote huis aan de Mesdaglaan Heemstede, en daarna de aankoop van ons schitterende appartement op Spaarneborgh. Mette beschikt over de gave om met veel empathie the overleggen, voor te stellen en te luisteren. Ze verstaat haar vak uitstekend, en komt op het heetst van de onderhandeling nog met een voor ons aantrekkelijk tegen voorstel.  Dat ligt haar. Bent u op zoek naar een hele goede aan-of verkoop makelaar : Go Mette !

Mevrouw L.G. Swart


Aankoopbegeleiding Hertzogstraat 33 te Haarlem. Mette is een betrokken, betrouwbare en professionele makelaar. Ik heb met haar een mooi proces doorgemaakt en het resultaat mag er zijn! Ze heeft me goed geholpen met haar deskundige kennis, vooral als het aankomt op de stukken die er te lezen zijn. Ik heb een mooie woning voor een goede prijs, waar ze op het juiste moment nog wat af wist te onderhandelen. Wil je een betrokken, vriendelijke en goede makelaar? Dan moet je bij van Duin tot Dam zijn!

Thijs de Laat


Mette heb ik benaderd voor een taxatie van mijn huis. Naast haar persoonlijke benadering kreeg ik zoals beloofd een keurig en professioneel rapport in mijn mail. Vrijblijvend heeft Mette mij geadviseerd om bepaalde onderwerpen binnen onze VVE op de agenda te zetten. Het geeft aan dat ze goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelen en oog heeft voor detail. Thijs

Katja van het Bolscher

Creating Brands


Ik heb het genoegen gehad met Mette te werken gedurende het merkontwikkelingsproces. Mijn ervaring is dat Mette een professional is die de lat hoog heeft liggen en altijd erg nauwkeurig te werk gaat. Bovendien een heel aansprekend persoon om mee te sparren en tot nieuwe ideeën te komen! Katja van het Bolscher Creating Brands

Laat uw eigen review achter

    Uw naam:

    Uw mailadres:

    Uw review:

    Hulp of advies nodig?

    Bij Duin tot Dam Makelaardij denken wij graag met je mee.