Reviews

Trix Koning


Mette heeft mij super goed geholpen. Bij het eerste gesprek heeft ze me verteld wat ik kon verwachten in deze gekke huizenmarkt. Met alle vragen kan ik bij haar terecht! Ze neemt de tijd om alles uit te leggen en vervolg stappen te bespreken. Hopelijk duurt het nog heel lang voordat ik weer een huis ga kopen, maar als het zover is ga ik zeker weer naar Duin tot Dam makelaardij!

De heer F.A. Meiland


Wij zijn erg blij geweest met de hulp van Mette. Zij heeft ons deskundig geholpen met bezichtigingen en het biedingsproces. Ze heeft goede kennis van de huizen in Haarlem. Ze communiceert snel en prettig via telefoon en whatsapp. Wij hebben het huis mede dankzij Mette kunnen kopen, en daar zijn we super blij mee.

Jan en Rita Buyvoets


Mette heeft ons 2 jaar geleden geholpen met de verkoop van ons grote huis aan de Mesdaglaan Heemstede, en daarna de aankoop van ons schitterende appartement op Spaarneborgh. Mette beschikt over de gave om met veel empathie the overleggen, voor te stellen en te luisteren. Ze verstaat haar vak uitstekend, en komt op het heetst van de onderhandeling nog met een voor ons aantrekkelijk tegen voorstel.  Dat ligt haar. Bent u op zoek naar een hele goede aan-of verkoop makelaar : Go Mette !

Mevrouw L.G. Swart


Aankoopbegeleiding Hertzogstraat 33 te Haarlem. Mette is een betrokken, betrouwbare en professionele makelaar. Ik heb met haar een mooi proces doorgemaakt en het resultaat mag er zijn! Ze heeft me goed geholpen met haar deskundige kennis, vooral als het aankomt op de stukken die er te lezen zijn. Ik heb een mooie woning voor een goede prijs, waar ze op het juiste moment nog wat af wist te onderhandelen. Wil je een betrokken, vriendelijke en goede makelaar? Dan moet je bij van Duin tot Dam zijn!

Thijs de Laat


Mette heb ik benaderd voor een taxatie van mijn huis. Naast haar persoonlijke benadering kreeg ik zoals beloofd een keurig en professioneel rapport in mijn mail. Vrijblijvend heeft Mette mij geadviseerd om bepaalde onderwerpen binnen onze VVE op de agenda te zetten. Het geeft aan dat ze goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelen en oog heeft voor detail. Thijs

Katja van het Bolscher

Creating Brands


Ik heb het genoegen gehad met Mette te werken gedurende het merkontwikkelingsproces. Mijn ervaring is dat Mette een professional is die de lat hoog heeft liggen en altijd erg nauwkeurig te werk gaat. Bovendien een heel aansprekend persoon om mee te sparren en tot nieuwe ideeën te komen! Katja van het Bolscher Creating Brands

Laat uw eigen review achter

    Uw naam:

    Uw mailadres:

    Uw review:

    × Hoe kan ik je helpen?